måndag 30 juli 2012

Who stop the rain?

Lyfte i lördags från ett soligt Stockholm och landade i ett regnigt Göteborg. Vi hade förträffligt trevligt tillsammans med E och R. Vi satt på en uteservering när himlen plötsligt öppnade sig och regnet bokstavligt talat forsade ner. Dyblöta ankom vi hem till E och R för lite bubbel och kortspel. Vi avvaktade regnet och till slut bestämde vädergudarna att lyssna på allas böner och regnet avtog. In i en taxi for vi till Bruce och hans konsert. Trots att vi ankom 45 minuter innan spelningen fick vi förvånansvärt bra platser.  Nästan fyra timmar var lite långt för min smak, men vilken glöd karln har. Helt otroligt vilken energi han förmedlar i så många timmar! Lysande Bruce Springsteen!

Ett litet missöde brukar alltid inträffa, så även denna gång. När vi ankom till Landvetter och skulle checka in visar det sig att vi inte alls har några platser på flyget. Spejar över bokningen och inser att vi var inbokade på ett flyg för fyra dagar sedan. Vad gör man då? Alla flyg är fullbokade, alla tåg, alla bussar, ja nästan alla hyrbilar också. Vi köper Standbybiljetter och hoppas att några inte dyker upp. Vi får informationen att ingen annan har köpt Standby och att vi står först i kön. Lyckligtvis visar det sig att det finns två lediga platser på flyget, men två personer från personalen på Landvetter bestämmer sig för att åka till Stockholm och eftersom de går före kunderna fick vi inga platser på flyget. Dåligt Malmö Aviation!
Efter staplat runt på flera biluthyrningsbolag fick vi till slut tag i en liten Fiesta. 3000kr fattigare och 4,5 h timme senare är vi åter i Stockholm!

Nu är semestern över och jag är tillbaka på kontoret, men jag gillart! Jag ska jobba på i två veckor för att sedan få avnjuta en veckas semester på Cypern, inte fy skam!

Inga kommentarer: