lördag 17 november 2012

Skolös

Jag har haft två jättemysiga dagar tillsammans med min syster och och hennes dotter. Vi avslutade deras viselse med bad på Erikdalsbadet. Så det var tidig frukost innan vi bar oss av dit. Supermysigt och roligt. Tills jag skulle ta på mig skorna och insåg att någon hade stulit en av två skor. Vem i katten behöver en sko? Jag fick helt enkelt traska ut i strumporna med blå skoskydd på. Jag kan tala om att det inte var varmt på marken. Men min syster skrattade gott när jag traskade runt i kappa, en dyrgrip till väska och blå skoskydd på fötterna. Det gäller ändå att se det roliga i sammanhanget.
Jag körde ut de till Kungens kurva för att möta upp en vän som de skulle åka med ner till Blekinge. Så jag gick in i en sportaffär, röd om kinderna med blöta strumpor och köpte mig ett par joggingskor. Eftersom jag ändå behöver ett par så kunde jag lika väl köpa de nu när jag var skolös. De andra får jag ersätta en dag då jag har mer tid.

Jag har själv en kompis som jobbar på en skoavdelning i en sportaffär, där han har berättat om roliga kunder och händelser. Jag antar att de likt honom pratade i fikarummet om tjejen som kom in med blå skoskydd på fötterna, utan skor. Nåja, hoppas att jag kunde roa någon.

1 kommentar:

Vem är Dyrafina? sa...

Hihi...
Tänk att de aldrig upphör att existera...folk som inte kan skilja på mitt och ditt...!
Nåja, då får du väl ut och springa en runda nu då?
Ha det så bra!
Dyrafina